2014. június 21., szombat

"Mit reggelizik egy vegetarianus" sorozatunk kovetkezo remekmuve :)

Altalaban bajban vagyok, amikor az eteleimnek nevet kell adni.
Nincs nevuk, csak finomak :)

Sosem egyformak - legalabbis Gabor szerint :)

A mai reggelit a hutoben fellelheto maradekok ihlettek  - legyen akkor a neve "Fruit of the Fridge" :D

Hozzavalok
Foto: Feel Delight Photography

Egy darab baguette
Brie
Oliva olaj
Orolt csili
Egy marek rukkola
Nehany szem koktelparadicsom

Opcionalis: Boursin, torma, bazsalikom, illetve barmi, ami jol esik :)

Elkeszites
1. Vagd kette a baguettet, locsold meg olivaolajjal es szord meg egy pici csilivel.
Tedd ra a brie-t es told be a sutobe, hogy a kenyer megpiruljon, a sajt pedig egy kicsit megolvadjon (kb. 10 perc)
2. Vedd ki, es tegy ra meg egy fajta sajtot (en most nyughatatlan szerelemmel egek a Boursin irant, nem hgyhattam ki ebbol sem :)), fedd be rukkolaval, bazsalikom levelekkel, pottyints ra tormat, vagy mustart, vagy barmit, amit otthon talalsz, es szerinted passzol ehhez :)
3. Csinosan talad egy nagy tanyeron, szervirozz hozza finom, edes koktelparadicsomot es zsebeld be az elismereseket ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése