Nincs nevuk, csak finomak :)
Sosem egyformak - legalabbis Gabor szerint :)
A mai reggelit a hutoben fellelheto maradekok ihlettek - legyen akkor a neve "Fruit of the Fridge" :D
Hozzavalok
Foto: Feel Delight Photography |
Egy darab baguette
Brie
Oliva olaj
Orolt csili
Egy marek rukkola
Nehany szem koktelparadicsom
Opcionalis: Boursin, torma, bazsalikom, illetve barmi, ami jol esik :)
Elkeszites
1. Vagd kette a baguettet, locsold meg olivaolajjal es szord meg egy pici csilivel.
Tedd ra a brie-t es told be a sutobe, hogy a kenyer megpiruljon, a sajt pedig egy kicsit megolvadjon (kb. 10 perc)
2. Vedd ki, es tegy ra meg egy fajta sajtot (en most nyughatatlan szerelemmel egek a Boursin irant, nem hgyhattam ki ebbol sem :)), fedd be rukkolaval, bazsalikom levelekkel, pottyints ra tormat, vagy mustart, vagy barmit, amit otthon talalsz, es szerinted passzol ehhez :)
3. Csinosan talad egy nagy tanyeron, szervirozz hozza finom, edes koktelparadicsomot es zsebeld be az elismereseket ;)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése