Hozzavalok 12 nagy muffinhoz, vagy egy csomo kicsihez :)
- 210 g liszt
- 2 tk sütőpor
- 2 ek cukrozatlan kakaopor
- 150 g cukor
- 140 g etcsoki felapritva
- 1 vaníliarud kikapart belseje
- 1 csipet so
- 240 ml tej
- 80 g olvasztott vaj (vagy olaj)
- 1 tojas
Feltetnek
Csilis-gyomberes eper csatni :)
- 210 g liszt
- 2 tk sütőpor
- 2 ek cukrozatlan kakaopor
- 150 g cukor
- 140 g etcsoki felapritva
- 1 vaníliarud kikapart belseje
- 1 csipet so
- 240 ml tej
- 80 g olvasztott vaj (vagy olaj)
- 1 tojas
Feltetnek
Csilis-gyomberes eper csatni :)
Elkeszites
1. Keverd ossze a nedves hozzavalokat a kovetkezo sorrendben
- tojas + cukor + vanilia
- vaj
- tej
2. Add hozza a szaraz hozzavalokat
- liszt + so + sutopor
- kakaopor
- vegul az aprora vagott etcsokoladet
Fenyes, ragacsos, csokidarabkakban bovelkedo masszat kell kapj a vegere :)
Kivajazott muffinformakba adagold a csokis mixet (en szilikon muffinformat hasznaltam, igy vajazni sem kellett), majd 15-20 perc alatt susd keszre.
Akkor a legjobb, ha kivul mar szepen atsult, de belul meg kicsit ragad :)
Hidegen vagy melegen, pohar tejjel vagy csatnival, reggelire, vagy uzsonnara... yamm :)
1. Keverd ossze a nedves hozzavalokat a kovetkezo sorrendben
- tojas + cukor + vanilia
- vaj
- tej
2. Add hozza a szaraz hozzavalokat
- liszt + so + sutopor
- kakaopor
- vegul az aprora vagott etcsokoladet
Fenyes, ragacsos, csokidarabkakban bovelkedo masszat kell kapj a vegere :)
Kivajazott muffinformakba adagold a csokis mixet (en szilikon muffinformat hasznaltam, igy vajazni sem kellett), majd 15-20 perc alatt susd keszre.
Akkor a legjobb, ha kivul mar szepen atsult, de belul meg kicsit ragad :)
Hidegen vagy melegen, pohar tejjel vagy csatnival, reggelire, vagy uzsonnara... yamm :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése