Ezt a receptet onnan lestem, egy konnyu, szombati reggeli szolgalt szamara premierkent.
Hozzavalok
Foto: Gabor Feel Delight Photography |
2 nagy vagy 3 kozepes banan
2 kozepesen nagy alma
2 korte
darabka vaj
1 ek napraforgoolaj
2 ek lagy barnacukor vagy mez
1. Melegitsd elo a sutot - ez azt jelenti, hogy gyorsan meglesznek az elokeszuletek :)
2. A banant hamozd meg, hosszaban vagd kette es mind a ket felet felezd meg. A szeleteket a tepsibe tedd :)
3. Pucold meg az almat es a kortet, felbe vagy negyedekbe vagd, majd azt is tedd a talba. Add hozzaa vajat, majd az olajat (az olaj azert kell, hogy ne egjen meg a vaj) - 10 percre a sutobe teszed.
4. Az edenyt vedd ki a sutobol, keverd at, majd told vissza ujabb 10 percre.
5. Kepzeld, ujra kivesszuk :) Megcsorgatod mezzel, vagy meghinted cukorral es ujabb 10 percre visszateszed - immar utoljara.
6. Azonnal eheto, tetszes szerint natur joghurttal, tejszinnel vagy omlos, vajas keksszel.
Opcionalis
+1. dio, pekandio vagy mandula piritva
Csere otlet:
Alma, korte helyett oszibarack, eper (ot csak az utolso 10 percre kell betenni a tepsibe, mert nagyon gyorsan megsul)
Kiados, izletes, egeszseges reggeli :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése